Warmtekussen Action, Lidl & meer Budget Keuzes

/
person holding white throw pillow

Een warmtekussen is als een stralend zonnetje op een grijze dag. Het brengt niet alleen warmte, maar ongetwijfeld ook een glimlach op je gezicht. Zo’n kussen is namelijk hét middel in de strijd tegen de kou. Je zet het warmtekussen aan en voelt de knusse warmte direct om je heen kruipen. Het is op zo’n moment heel even alsof de wereld stopt en alleen jij en je warmtekussen bestaan.

Een warmtekussen is dus een item dat je wil hebben. En, omdat wij niet de ergste zijn, hebben we voor je uitgezocht waar je een dergelijk item scoort. Bovendien gaat het om van allerlei budget keuzes, zodat je er misschien wel meer dan één kan aanschaffen. Of gewoon kan besparen op dit soort (onwijze) levenskeuzes. Ach, lees maar gauw verder.

Warmtekussen Action

Och, wat zou het toch fijn zijn als je op je fiets naar de Action kon sprinten voor een warmtekussen. En een tijd geleden kon dat ook inderdaad. Er was een deal voor een warmtekussen van Tomado. Zelfs nóg een deal voor een speciaal nek en rug warmtekussen van hetzelfde merk. Je voelt ‘m al aankopen: de aanbieding is niet meer. Op dit moment is het dan ook niet mogelijk om een warmtekussen bij de Action te bestellen. Echter hoef je niet teleurgesteld te zijn, want er komen er nog veel meer aan. Kijk maar!

Warmtekussen Lidl

Waar de Action je misschien een beetje teleurstelt, doet de Lidl dat absoluut niet. Ze verkopen namelijk meerdere warmtekussens van het merk Silvercrest. De kwaliteit van dit merk is over het algemeen erg goed, terwijl het nog wel enigszins als betaalbaar wordt beschouwd. We houden je niet langer in spanning en gaan direct in op de warmtekussens.

SILVERCREST® PERSONAL CARE Warmtekussen

Prijs: €24,99

Hééérli. Je kan dit kussen instellen op 6 temperaturen tussen de 42 en 71°C. Het zijn veilige temperaturen waar je je niet aan kan branden. Dankzij de zachte hoes is het bijvoorbeeld veel comfortabeler dan een standaardkruik. Ook een voordeel tegenover de kruik, is dat je, wanneer het kussen eenmaal is opgewarmd, telkens op dezelfde temperatuur kan blijven. Voor wat zweet in bed hoef je niet bang te zijn, omdat het kussen na 90 minuten automatisch uitschakelt. Bovendien kan je de hoes uitwassen op 30°C en zit kan je ‘m altijd ‘vers’ houden.

Benieuwd? Klik dan hier om het warmtekussen te bekijken

SILVERCREST® PERSONAL CARE Rug-/nek warmtekussen

Prijs: €24,99

Heb je last van nek- en/ of rugklachten? Kijk dan naar dit speciale warmtekussen. Door de warmte die het direct op die plekken afgeeft, zorg je ervoor dat je spieren opwarmen en daardoor kunnen ontspannen. Maar ook voor mensen zonder deze klachten is het een heerlijk middel. Het is een soort enorme warme arm die om je heen wordt geslagen, waar je meteen volledig door opwarmt. Hoewel het klittenband wel echt om je nek vast zit, voorkomt de zachte stof voor een beklemmend gevoel. Verder is het kussen uitgerust met een elektronische temperatuurregeling met veiligheidssysteem. Klinkt fantastisch, nietwaar?

Benieuwd? Klik dan hier om het warmtekussen te bekijken

Andere budget keuzes

Het zou wat teleurstellend zijn als we alleen twee warmtekussens van de Lidl zouden toelichten in dit artikel. Daarom doen we dat ook niet en gaan we lekker door met andere budget keuze warmtekussens! Geloof ons, dit wil je zien.

Warmtekussen Kruidvat

Prijs: €19,99

Hoe vervelend is het als je een dag thuis werkt of er gewoon aanwezig bent en je het méga koud krijgt. Alsmaar de verwarming op standje crematorium is met deze gasprijzen nu ook niet echt de bedoeling. Een goede oplossing daarvoor is het VILLA VOLANCE VERWARMD ZITKUSSEN. Je legt deze op je stoel en krijg er dus heerlijke warme billen van. Een beetje à la stoelverwarming in de auto, zeg maar. Handig is eveneens dat je in principe overal kan zitten, omdat het kussen werkt met een powerbank. Wel zal je ‘m even na twee uur op moeten laden, maar dat kan jij! Je bent dan vast al wel warm…

Benieuwd? Klik dan hier om het warmtekussen te bekijken

Warmtekussen Mediamarkt

Prijs: €19,99

De OK. OHP 1019 koop je bij de Mediamarkt. Deze geweldige winkel, waar je dan ook gelijk je nieuwste iPhone kan ophalen, biedt dus veel meer dan je denkt. Hoe dan ook gaat het om een kussen van 30 x 40 cm en is het uitwisbaar. Dankzij de geïntegreerde veiligheidsinstelling, schakelt het kussen na 90 minuten automatisch uit. Je kan op de bank heerlijk genieten van dit warme ding en hoeft je amper te verplaatsen als je de temperatuur anders wil instellen. De afstandsbediening waarmee je dit doet, is namelijk afneembaar. Je zou zelfs bij bijvoorbeeld een wat ouder kind vanaf een afstand de warmte kunnen ‘beheren’.

Benieuwd? Klik dan hier om het warmtekussen te bekijken

Warmtekussen Tomado

Prijs: €22,90

We hadden het toch eerder over een warmtekussen van Tomado die een tijdje bij de Action te koop was? Nou, hier is ‘ie dan wel. Anders dan de voorgaande warmtekussens onderscheid deze zich van een automatische uitschakeling naar keuze. Je kan kiezen na 30, 60 of 90 minuten. Mocht je dus van jezelf weten dat je altijd gauw op de bank in slaapt valt, dan zou 30 minuten een goede optie zijn. Je wil niet het risico lopen dat er toch wat mee gebeurt, terwijl je niet actief oplet. En oh ja, het kussen is wasmachine wasbaar, ook een leuk detail om te weten.

Benieuwd? Klik dan hier om het warmtekussen te bekijken

Warmtekussen Inventum

Prijs: €34,95

In principe lijken bijna alle warmtekussens op elkaar. Het grootste verschil zit ‘m in het feit dat niet ieder kussen even duur is. Als je schrikt van de prijs van dit warmtekussen, raden we je aan even nog een keer na te denken. De ‘originele’ en high end warmte kussens, lopen namelijk gemakkelijk op tot wel bijna €100 of meer! Drie en een half tientje is dan nog wel een keertje te doen, toch? Moet je trouwens ook nagaan hoeveel gaskosten je bespaart met de aanschaf van dit warmtekussen. Je hoeft nu namelijk lang niet zo vaak en hoog de verwarming aanzetten, omdat de warmte veel meer gecentreerd is.

Benieuwd? Klik dan hier om het warmtekussen te bekijken

Warmtekussen Medisana

Prijs: €27,95

Och, fantastisch. Na een lange dag werken plof je dan eindelijk op de bank neer. Wat warmte doet je goed en dus besluit je je nieuwe warmtekussen aan te zetten. Je kan kiezen tussen maar liefst vier warmtestanden. De afgelopen tijd stond hij steeds op standje 2, maar nu is standje 4 ook eigenlijk wel erg lekker om te gebruiken. Met buiten temperaturen rond het vriespunt is het hoognodig tijd om lekker te gaan ontspannen. Gelukkig kan dat allemaal met dit warmtekussen van Medisina. Wij wisten het wel, als we jou waren. Met andere woorden, aanschaffen dat ding!

Benieuwd? Klik dan hier om het warmtekussen te bekijken

Koopgids warmtekussen

We sluiten de blog af met een koopgids voor een warmtekussen. Zo waarborg jij dat je de juist aanschaft en niet teleurgesteld raakt. Better be warm… uh… safe than sorry, nietwaar?

 • Grootte en vorm
  Overweeg waar je het warmtekussen wilt gebruiken. Sommige kussens zijn specifiek ontworpen voor nek- en schouderpijn, terwijl andere geschikt zijn voor het hele lichaam.
 • Warmte-instellingen
  Elektrische warmtekussens hebben meestal verschillende warmte-instellingen. Controleer of het kussen de gewenste warmte-instellingen heeft en of deze gemakkelijk te regelen zijn. Er wordt overigens vaak gewerkt met een vaste, trapsgewijze warme-instelling. Helemaal optimaal wordt het daarmee niet.
 • Veiligheid
  Zorg ervoor dat het warmtekussen voldoet aan de veiligheidsnormen en is uitgerust met beveiligingsfuncties, zoals automatische uitschakeling na een bepaalde tijd. Dit voorkomt oververhitting en ongelukken.
 • Onderhoud
  Bekijk de onderhoudsinstructies van het warmtekussen. Sommige kunnen in de machine worden gewassen, terwijl andere alleen oppervlakkig gereinigd kunnen worden. Kies een kussen dat gemakkelijk te onderhouden is.

Zo, nu ben je volledig klaargestoomd om een keuze te kunnen maken voor een warmtekussen. Veel succes en plezier. Geniet van de komende warme dagen!

Laatste artikelen van Blog