Lisa Loeb: zwanger, ouders, wiki en meer relevante informatie

The Future if Female sign

Hey! Wat leuk! Je bent waarschijnlijk ter ore gekomen van een meid genaamd Lisa Loeb. Deze alleskunner/ duizendpoot baant langzamerhand haar weg in de wereld van bekend Nederland. Of nou ja, of ze daar nu echt bewust mee bezig is, weten we niet. Wat we wel weten is dat ze goed is in wat ze doet.

In deze blog vertellen we je dan ook graag meer over deze mid-dertiger. Zo vraag je je misschien af of ze al bevallen is, wie haar ouders zijn en zoek je naar nog meer algemene informatie over deze vrouw. Mocht jij net zo nieuwsgierig zijn als wij initieel waren, scroll dan vooral lekker verder.

Wie is Lisa Loeb?

In 1989 zag een klein meisje voor het eerst het levenslicht. Ze kreeg de naam Lisa. Als klein meisje had ze nooit voor ogen kunnen zien met wat voor carrière ze nu gezegend is. In elk geval zijn er nu drie dingen in haar leven vooraanstaand op werkgebied. Lees:

  • Loeb presenteert zich graag als comedian
  • verder is mevrouw ook actief aan het presenteren
  • én schrijft ze regelmatig columns.

De ‘wie is Lisa Loeb?’ omschrijft Loeb trouwens zelf op haar LinkedIn ook prachtig. Ze zegt hier, en wij citeren:

Ik ben Lisa Loeb: carabertier, presentator en columnist. In de zomer van 2021 won ik ‘De Slimste Mens’ en brak ik door bij het grote publiek. Ik heb een passie voor feminisme en mentale gezondheid, en ik gebruik humor om moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken.

Lisa Loeb op LinkedIn

Zoals je wel begrijpt zijn wij erg geïnteresseerd in haar bestaan. Het is een bezige bij wie inderdaad bij ons voor het eerst bekend werd door haar deelname aan De Slimste Mens. Overigens een super leuk programma, dus zeker het (terug)kijken waard!

Het begin van haar carrière

Bij een dame als deze zou je misschien denken dat haar carrière begon met zoiets als een studie Nederlands of journalistiek. Echter is niets minder waar. Zo studeerde ze Jazz-zang aan het Conservatorium van Amsterdam, welke opleiding ze cum laude afrondde. Hierna volgende een Master in Theaterzang op de Academie voor Theater en Dans. En toch, toch hoor je haar lang niet altijd zingen en is ze dus ook druk bezig om op andere vlakken in de entertainmentindustrie aanwezig te zijn. Want, wat we je ook nog niet hadden vertelt is dat ze in 2022 een boek heeft gepubliceerd én dat ze is in te huren als spreker en dagvoorzitter.

Wiki

Maar goed, alles en leuk en aardig, maar zo’n persoon als Lisa Loeb wordt je niet zomaar. Met andere woorden, wie is de Lisa Loeb achter de schijnwerpers? Is ze een kind van haar ouders, of is ze een hele andere pad ingeslagen? We vertellen je het aan de hand van verschillend onderwerpen.

Ouders

Peter Loeb en Yvonne Wildschut zijn de vader en moeder van Lisa Loeb. Het stel heeft Lisa als enige kind mogen verwelkomen en ze zijn hoe dan ook trots op ze. Lisa is in zekere zin trouwens wel degelijk een kind van haar ouders en dat zie je onder meer terug inde feministische aard. Haar ouders hebben haar namelijk zo opgevoed.

Hoewel Lisa werd gepest op de basisschool en lang niet altijd haar talenten, voor onder andere zang, werden erkend, is het uiteindelijk allemaal goedgekomen met deze goedlachse dame. Haar ouders hebben haar altijd gesteund en dat is natuurlijk erg mooi om te zien.

Zwanger

En…. er is goed nieuws! Sinds februari 2024 is Lisa Loeb namelijk zelf ook een ouder geworden. Het kleine wondertje heet Boaz en is de zoon van partner Daniel. Die kan je overigens ook wel ergens van kennen, want Lisa maakt al voor langere tijd met hem een podcast. Deze podcast gaat over complotten en het hele gebeuren blijkt zelfs allemaal zo populair, dat het duo samen een boek over dit onderwerp gaat schrijven. Echt wel couple goals, als je zó goed met elkaar bent dat je de druk van co-auteurschap ook nog eens op je wil nemen.

Ohja, wel een grappig feitje is dat Daniel de achternaam van Loeb draagt. Op zijn Instagram staat heel duidelijk ‘Daniel Paarlberg-Loeb’ en bij Lisa nog steeds ‘Lisa Loeb’. Toch weer dat feministische tintje dat doordringt bij de volgers van het stel.

Toekomst

Oké, oké, er komt dus een nieuw boek van Loeb (en haar partner) aan. Wat betekent dat voor de rest van de toekomst? Wellicht breiden ze hun podcast uit of focust Loeb zich toch meer op het individuele gedeelte van haar carrière. Ze heeft niet voor niets weleens in interviews aangegeven dat ze het liefst zou zien dat haar man minder werkt dan zij doet. Al helemaal nu de kleine is geboren, zeggen we dan.

Maar goed, sinds de toekomst voorspellen koffiedik kijken is, gaan wij er geen uitspraken over doen. We hopen haar in elk geval nog veel op de verschillende platforms terug te zien, omdat we het eigenlijk allemaal wel kunnen waarderen, wat ze aan het doen is.

Conclusie

Een echte bezig bij? Dat is Lisa Loeb. Deze spring-in-’t-veld heeft haar carrière inmiddels op meerdere vlakken uitgebreid. Van zingen tot aan presenteren en het spelen als cabaretier, she does it all. Was jij al op de hoogte van al deze feitjes over Lisa Loeb? Nee? Nou, dan zijn we blij dat je onze blog hebt gelezen. Kijk gerust rond op onze website zouden we zeggen, want er zijn vast nog meer leuke blogs die je kan gaan lezen!

Laatste artikelen van Blog