Zo heeft Kelly Piquet haar vermogen opgebouwd

woman wearing beige and red floral top leaning on gray concrete slab with white leather bag ontop

De bloedmooie vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet, heeft maar liefst 1,5 miljoen volgers op Instagram. Dat zijn er inderdaad een stuk minder dan Max Verstappen zelf, maar het is maar even om aan te geven dat ook Piquet tamelijk populair is bij een hoop mensen.

In deze blog zullen we het niet zo zeer over puur en alleen haar populariteit hebben. Nee, daarentegen hebben we het graag over het vermoedelijke vermogen dat ze bij zich draagt. Als dochter van een oud-coureur, partner van de beste F1-coureur ter wereld en als model en influencer, zal ze het vast niet slecht hebben. Of dat inderdaad het geval is, zal je in deze blog lezen

Opbouw van vermogen

Door de jaren heen is wel gebleken dat Kelly Piquet ook nog wel succesvol lijkt te zijn zónder Max Verstappen. Zo heeft ze voorafgaand aan deze relaties een hoop opleidingen gevolgd en is op een zekere manier toch de wereld van het model zijn ingerold.

Piquet heeft dan ook model gestaan voor verschillende grote merken en doet dat nu nog steeds. Gezien ze zo’n groot bereik heeft op haar sociale media, is het ook nog eens mogelijk om via die weg samenwerkingen aan te gaan. We hoeven er geen geheim van te maken dat je met sponsordeals een hoop kan bereiken qua financiën, dus dat klinkt allemaal redelijk positief.

Exacte bedragen

Nu ben je waarschijnlijk erg nieuwsgierig of Piquet zelf dan misschien ook al een miljoenvermogen heeft opgebouwd, zoals vriendlief dat natuurlijk ook heeft. Helaas zijn er geen exacte bedragen over het vermogen van Piquet bekend. Door velen wordt wel gesproken over een vermogen dat richting een miljoen dollar gaat, maar die berichten zijn allemaal gebaseerd op tamelijk oude schattingen. Met andere woorden, het kan nu gemakkelijk veel meer of juist veel minder zijn geworden. Mocht jij het wel weten, dan zouden we je willen vragen om het maar gewoon te delen, want veel wijzer wordt je er niet echt op. Tenminste, het is misschien ook wel net zo netjes om het voor jezelf te houden, gezien het eigenlijk niet zo’n populair onderwerp zou moeten zijn.

Conclusie

Wat kunnen we concluderen uit deze blog? Well, niet heel veel. Piquet is nog steeds model en zal nog steeds inkomsten vergaren uit haar zijn van influencer. Tegelijkertijd heeft ze een vriend wie nog veel meer verdiend dan zijzelf, dus misschien deelt ze daar ook nog wel het een en ander qua kosten mee. Tot slot zijn er helaas geen exacte bedragen bekend, wat het wellicht lastig maakt om vaste uitspraken te doen over haar vermogen. Voor nu zouden we dan ook zeggen: tot de volgende keer op Elegant!

Laatste artikelen van Blog