Gigi Hadid: relatie, roots, vermogen en meer feiten

a close up of a bottle of perfume surrounded by pink flowers

Een persoon met een grote aanhang op sociale media. Iemand wie je ook wel een ‘supermodel’ kan noemen. Een vrouw wie eveneens is verschenen in een tal van (reality) tv-shows. Zij wie bekend staat om haar kenmerkende schoonheid, gratie en stijl en wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke modellen van haar generatie.

Over wie we het hebben? Gigi Hadid natuurlijk. Hoewel je misschien wel van haar naam hebt gehoord, weet je wellicht niet precies wie dit nou eigenlijk is. Wist je bijvoorbeeld dat ze Nederlandse roots heeft? Nee? Kein problem, want in deze blog zullen we je van alles over deze beste dame vertellen. Als je net zo nieuwsgierig bent als wij waren, dan raden we je aan om snel verder te lezen.

Roots en begin van carrière

Op 23 april 1995 zag Gigi Hadid, wie overigens in het echt Jelena Noura Hadid heet, voor het eerst het levenslicht. Ze was het eerste kind wat haar ouders samen kregen. Haar ouders? Zij zijn overigens de Nederlandse Yolanda van den Herik en Palestijnse vader Mohammed Hadid. De twee ontmoetten elkaar in Amerika, waar de moeder van Gigi overigens was omdat ook zij voor een langere tijd een bekend model was.

Grappig om te zien dat Gigi inderdaad half-Nederlands is. Hoewel ze misschien de taal niet vloeiend spreekt en ook niet in ons land woont, is het een grappig detail. Nu Gigi zelf moeder is, lijkt ze overigens wel meer bezig te zijn met haar roots. Zo leert ze haar dochter ‘oma’ te zeggen en heeft ze de afgelopen zomer heerlijk genoten van een bezoekje aan de Efteling.

Modellencarrière

Het zusje en broertje van Gigi, Bella en Anwar, hebben ook de sporen van hun moeder gevolgd in de modellenwereld. Echter blijkt Gigi toch echt de meest succesvolle van alledrie te zijn, al is daar natuurlijk wel het een en ander van te zeggen. In ieder geval werd Gigi al vroeg ontdekt als model. Op tweejarige leeftijd stond ze namelijk al model voor ‘baby Guess’. Pas in haar tienerjaren ging het balletje pas echt rollen en zou ze model staan voor een aantal van de grootste merken ter wereld. Zo stond ze voor talloze landen op de voorpagina van hun eigen Vogue, liep ze op de catwalk voor onder andere namen als Chanel, Jean Paul Gaultier en Max Mara. Verder kan je Gigi’s naam in verband brengen met de Angels van Victoria’s Secret. In ieder geval komt het erop neer dat Gigi met bijna alle grote modemerken van de wereld heeft weten samen te werken. Wauw, wat een prestatie!

Eigen gezin

Natuurlijk dromen velen van een relatie met Gigi Hadid. Voor enige tijd was het de bekende zanger Zayn Malik wie de Hadid ’s ochtends een beschuitje deelde. Met hem kreeg ze in 2020 dan ook een dochter, genaamd Khai.

Helaas liep de relatie tussen Zayn en Gigi een jaar later stuk. Hoewel het co-ouderschap tegenwoordig wel goed gaat, was de break-up wat minder je van het. Zo zouden er ‘familieproblemen’ zijn geweest. Iets met Zayn’s schoonmoeder en geweld, of iets dergelijks. In ieder geval is daar al genoeg over gezegd, dus mocht je dat interessant vinden, dan raden we aan om dat gewoon even te googlen. Wij richten ons liever op de toekomst.

Huidige vriend

Want over relaties gesproken, heeft Gigi opnieuw geluk gevonden in de liefde? Het echte antwoord op deze vraag is: ‘dat weten we niet’. Echter wordt er wat op los gespeculeerd en werd er in het najaar van 2023 volop gezegd dat ze samen zou zijn met Bradley Cooper. Of, in ieder geval, ze zouden het gezellig samen hebben. Maar goed, sinds er nog geen echte insta-official of iets dergelijks gekomen, dus we houden het maar even in het midden. Zo zouden sommigen de relatie tussen de twee verklaren omdat Gigi interesse had in het vak van Cooper, namelijk het acteren. Ach, live and let live, denken we dan maar. Dus ook als het wél zo blijkt te zijn, zouden we het koppel met een vrij groot leeftijdsverschil wel degelijk gunnen.

Vermogen

Iets van hele andere koek, om het zo maar eventjes te zeggen, is het mogelijke vermogen van Gigi Hadid. Zij, die met de grootste modemerken ter wereld samenwerkt, verschillende ondernemingen heeft opgezet en maar liefst 78 miljoen(!) volgers heeft op Instagram, heeft het namelijk vast niet slecht. In ieder geval zou ze volgens vele bronnen een multimiljonair zijn. En nee, het betreft dan geen ‘enkele miljoenen’, maar tientallen. Daar kan je zeker weten in luxe van kunnen leven, dachten we zo. Hoeveel het precies is zullen we trouwens waarschijnlijk nooit weten. Anyway, waarom zou je dat ook eigenlijk willen?

Een rijke toekomst

In deze blog hebben we een kijkje genomen in het leven van Gigi Hadid, een van de meest prominente supermodellen en televisiepersoonlijkheden van onze tijd. Met haar opvallende schoonheid, stijlvolle verschijning en indrukwekkende carrière heeft ze wereldwijd een enorme impact gehad in de mode-industrie en daarbuiten. Door haar succes op de catwalk, haar samenwerkingen met vooraanstaande modehuizen en haar aanwezigheid in de media heeft Gigi Hadid zichzelf gevestigd als een icoon van moderne schoonheid en stijl. We hopen dat ze dit voor lange tijd nog kan vasthouden en kan genieten van een rijkelijke toekomst.

Laatste artikelen van Blog